Hjemmelavede påskeæg....uhmmmm!

lørdag den 16. marts 2013

Påsken er lige om hjørnet, og til den hører der jo påskeæg i alle mulige afskygninger. Dette indlæg skal handle om de spiselige, for for første gang nogensinde har vi lavet vores egne. Hvorfor vi ikke har gjort det før, er mig en gåde, for det er både, sjovt, nemt, hurtig og meget lækkert.

Vi har brugt hvid og mørk chokolade, nougat og marcipan fra Odense Marcipan 
Odense guf!
 Mørk nam-nam!
 Hvid nam-nam!
 Vi starter med at smelte chokoladen over vandbad
Mens den smelter, former vi æg af marcipan og nugat
 Sådan!
 Herefter overtrækkes de med chokoladen
 Vi lavede nogle små æg med resten af marcipanen og nougaten - de blev bare trillet til kugler
Og vendt i chokoladen
 Og så til det sjove - pynten!
 Vi brugte Tivolikrymmel og sukkerkugler

 Lillebror 'hjælper' til ;-)


Hej din lille lækkerbisken!
Hvad gør man med resten af den smeltede chokolade?
 Man laver da sin egen designer pålægschokolade! Fint ikke? :-)
Efter en tur i køleskabet er chokoladen størknet og æggene klar til servering :-) 
Uhhmmm! 

Se flere lækre opskrifter på hjemmelavede påskeæg og kager HER

GOD PÅSKE!



4 kommentarer:

  1. uhm de ser lækre ud.....og I har ret, hvorfor egentlig ikke. Det ser også ud til at have været vældig hyggeligt, dejligt!
    Rigtig god weekend.....og husk nu at gemme dem til påske hi hi

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Nola :-) Det var superhyggeligt og nemt....og lidt for lækkert til at gemme til påske! Vi må lave en ny portion ;-)

      Slet
  2. Svar
    1. Mange tak - og i lige måde :-) Vild med dine fotos og følger nu din blog :-D

      Slet

1000 tak for din kommentar! :-)