Vi har brugt hvid og mørk chokolade, nougat og marcipan fra Odense Marcipan
Odense guf!
Mørk nam-nam!
Hvid nam-nam!
Vi starter med at smelte chokoladen over vandbad
Mens den smelter, former vi æg af marcipan og nugat
Sådan!
Herefter overtrækkes de med chokoladen
Vi lavede nogle små æg med resten af marcipanen og nougaten - de blev bare trillet til kugler
Og vendt i chokoladen
Og så til det sjove - pynten!
Vi brugte Tivolikrymmel og sukkerkugler
Lillebror 'hjælper' til ;-)
Hej din lille lækkerbisken!
Hvad gør man med resten af den smeltede chokolade?
Man laver da sin egen designer pålægschokolade! Fint ikke? :-)
Efter en tur i køleskabet er chokoladen størknet og æggene klar til servering :-)
Uhhmmm!
Se flere lækre opskrifter på hjemmelavede påskeæg og kager HER
GOD PÅSKE!
uhm de ser lækre ud.....og I har ret, hvorfor egentlig ikke. Det ser også ud til at have været vældig hyggeligt, dejligt!
SvarSletRigtig god weekend.....og husk nu at gemme dem til påske hi hi
Hej Nola :-) Det var superhyggeligt og nemt....og lidt for lækkert til at gemme til påske! Vi må lave en ny portion ;-)
SletGod påske og NAM NAM!
SvarSletMange tak - og i lige måde :-) Vild med dine fotos og følger nu din blog :-D
Slet